Két komoly baleset is történt a 32-esen

Megosztás

Jászberénynél két csattanás is történt a 32-es főúton csütörtökön.

Két személygépkocsi ütközött frontálisan a 32-es úton, Jászberénynél. Három személy megsérült a baleset során.

Közúti közlekedési baleset történt a 32-es számú út 31. kilométerszelvényében, Jászberénynél 2021. július 22-én 18 óra 50 perc körül – tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy személyautó haladt Szolnok irányából Jászberény felé, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatban – eddig tisztázatlan körülmények között – áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, és frontálisan összeütközött a vele szemben közlekedő személyautóval. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a két sofőr és egy utas súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését, a forgalmat Jásztelek felé, a 3232-es számú útra terelik.

Korábban történt:

Frontálisan ütközött össze két gépkocsi a 32-es főút Jászberény és Jásztelek közötti szakaszán. A baleset következtében mindkét járműbe beszorultak az utasok, őket az esethez riasztott jászberényi hivatásos tűzoltók szabadították ki a járművekből.

A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – értesültünk a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatásából. (szoljon.hu)

Kapcsolódó cikkek