Így változik a vonatközlekedés október 23-án

Megosztás

Október 23-án, a nemzeti ünnep alkalmából módosul a közlekedési rend – jelentette be a MÁV Zrt. A vasúti forgalomban ünnepi menetrend lép érvénybe, míg a helyközi buszjáratok munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek.

A vasúttársaság közölte, hogy a helyjegyek előzetes vásárlása alapján a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza, Budapest-Miskolc-Szolnok, valamint a Budapest-Pécs és más főbb vonalakon több kocsival indítják el a járatokat.

Némileg ködösen úgy fogalmaznak, ha az utasforgalom indokolja és rendelkezésre áll elég jármű, további kocsik is forgalomba állhatnak.

Az autóbuszok szintén a munkaszüneti menetrend szerint közlekednek, hozzátéve, hogy az áruházak és bevásárlóközpontok zárva tartanak, ezért az ezeket érintő járatok az ünnepnapi menetrendjük szerint indulnak.

A HÉV-járatok is munkaszüneti menetrend szerint közlekednek, a részletes információk a Volánbusz és a BKK weboldalain érhetők el.

Kép: MÁV

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek