Karikatúristáink egyedi alkotásokkal segítik adománygyűjtési akciónkat

Megosztás

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, októberben elindult a Szol24 történetének első közösségi adománygyűjtési akciója. Ezen alkalomból karikatúristáink egyedi rajzokat készítettek, amelyek sajátos módon mutatják be, hogy miért nem engedhetjük, hogy a hatalom mondja meg, mi a valóság.

Októberben vette kezdetét első adománygyűjtésünk, amely során az a célunk, hogy olvasóink és támogatóink segítségével 500 ezer forintot gyűjtsünk össze, ezzel elősegítse a Szol24 stabil működését. Néhány nappal ezelőtt már arról az örömhírről számolhattunk be, hogy gyűjtésünk átlépte a 100 ezres határt és apránként haladunk a cél elérése felé.

Az akciónk, melynek szlogenje, “Ne hagyjuk, hogy a hatalom mondja meg, mi valóság!” karikatúristáinkat is megihlette, számos egyedi rajzot készítettek, amelyek szemléltetik, hogy miért van szükség a független nyilvánosságra. Most ezekből az alkotásokból osztunk meg önökkel néhányat.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz.

Kapcsolódó cikkek