Elérte a 100 ezer forintot a Szol24 adománygyűjtése – Segíts te is, hogy elérjük a félmilliót!

Megosztás

Nagy lendülettel halad a Szol24 adománygyűjtése, már elértük a 100 ezer forintos mérföldkövet, de célunk a félmillió forint összegyűjtése. Az adományozók száma szerdán hirtelen megugrott, amikor 12 órán át szándékosan szüneteltettük az oldalunk elérhetőségét. Ezzel az akcióval szerettük volna megmutatni olvasóinknak, milyen lenne az élet Szol24 nélkül, és felhívni a figyelmet munkánk jelentőségére.

A kampány célja, hogy arra ösztönözzük a közönségünket, támogassák szerkesztőségünket és hozzájáruljanak ahhoz, hogy továbbra is független, hiteles hírekkel szolgálhassunk. A hirtelen megnövekedett támogatási kedv is azt mutatja, hogy olvasóink elismerik a Szol24 helyi információszolgáltatásának fontosságát, és szeretnék, hogy a jövőben is számíthassanak ránk.

Köszönjük minden eddigi adományozónknak a támogatást, és bátorítjuk mindazokat, akik még nem járultak hozzá, hogy segítsenek elérni a kitűzött célt!

Adjukössze – Ne a hatalom mondja meg, mi a valóság!-Támogasd a Szol24-et!

A Szol24 a megye független hírportáljaként elkötelezett a valóság bemutatása mellett, hogy eredményesen folytathassuk munkánkat az önök segítségére is szükségünk van!

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek