Miért éri meg vállalkozásának az ERP-rendszer használata?

Megosztás

Az ERP-rendszer egy integrált felhőalapú szoftveres megoldás, amely a vállalati erőforrások hatékony kezelését teszi lehetővé. Az alkalmazásának köszönhetően vállalkozása gazdaságosabban, rugalmasabban és pontosabban tud működni. 

Sokan azonban úgy gondolják, hogy nem engedhetik meg maguknak ezt a magasnak vélt havi kiadást. 

A jó hír az, hogy a Tharanis ERP árai rugalmasak, megrendelése pedig egyszerű, több bevezető csomag közül választhat, és ami elsőre kiadásnak tűnik, idővel bőven megtérülő befektetés lesz. Pontosan miért is? A következő cikkben erről lesz szó.

Költséghatékony megoldás

Az ERP-rendszer egyik legnagyobb előnye, hogy jelentős költségmegtakarítás érhető el általa. A rendszer adta automatizált funkciók csökkentik a manuális munkát, így kevesebb munkaerőre van szükség a napi feladatok ellátásához. 

Ezenfelül az ERP lehetővé teszi, hogy a meglévő létszámmal növelje a forgalmat, vagy azonos forgalom mellett csökkenjen a munkaerőköltség. A licencdíjak az első néhány hónapban többletköltséget jelentenek, hosszú távon azonban megtérülnek a hatékonyságnövekedés miatt. 

Rugalmas bevezetőcsomagok

Az ERP-rendszer bevezetését segítő oktatóanyagok és konzultációk különféle csomagokban érhetők el. Ez általában 2, 4 vagy 8 órás online bevezetést jelent. Erre azért van szükség, hogy a kezdeti beállítások biztosan sikeresek legyenek. Ekkor van lehetőség arra, hogy minden tökéletesen adott cégre szabottan legyen kialakítva a későbbi gördülékenység érdekében. 

Folyamatos támogatás és oktatási anyagok

Az ERP-rendszerek bevezetését követően nem marad egyedül a technológia útvesztőjében. A support folyamatos támogatást biztosít, így bármilyen elakadás esetén gyors segítséget kap. Ezenfelül videós oktatóanyagok és részletes írásos dokumentációk segítik a rendszer hatékony és gördülékeny használatának elsajátítását.

Egyszerű bevezetés és próbaidőszak

Az ERP-rendszer bevezetésének folyamata átgondolt és strukturált. A megrendeléstől kezdve a belépési adatok megadásán át minden szükséges információt megkap, majd a rendszer tesztelése következik demo módban. A tesztüzem során felmerülő kérdéseket egyeztetés követi, majd újabb tesztelés és végül az élesítés. Mindezt egy hónapos, hűségidő nélküli próbaidőszak alatt teheti meg, amely lehetőséget biztosít a rendszer alapos kipróbálására kötelezettségek nélkül.

Egy ERP-rendszer bevezetése jelentős előrelépést jelenthet vállalkozása számára. Nemcsak a napi működés hatékonyságát növeli, hanem hosszú távon gazdaságosabbá is teszi a vállalkozást. A rendszer rugalmassága, a folyamatos támogatás és az egyszerű bevezetés mind segítenek abban, hogy az Ön webáruháza sikeresebben működhessen a jövőben. 

Az ERP-rendszer nemcsak a napi munkafolyamatokat megkönnyítő szoftver, hanem egy hosszú távú befektetés, amely képes egy céget olyan hatékonysági szintre vinni, mely komoly anyagi megtakarítást jelenthet. 

Kapcsolódó cikkek