A visszaváltható palackok sem úszták meg a tolvaj akcióját, aki Szolnokon is lopott

Megosztás

Péntek délután a rendőrség bejelentést kapott egy betörésről: valaki behatolt egy felújítás alatt lévő üzletbe, miután kifeszítette a zárt bejárati ajtót. Az elkövető négy karórát, egy táskát, egy napszemüveget, valamint visszaváltható műanyagpalackokat(!!) vitt magával. Kiderült, hogy az elkövető már Szolnokon is bemutatkozott az elmúlt időszakban.

A rendőrség beszámolója szerint helyszínelés során a tulajdonos felfigyelt az utca túloldalán egy nőre, akinél az eltulajdonított táska volt. A rendőrök igazoltatták, majd átvizsgálták a csomagját, amelyből előkerültek az ellopott tárgyak, amiket természetesen visszaszolgáltatták a sértettnek.

Kiderült, hogy a nő korábban több bolti lopást követett el különböző városokban, Kecskeméten, Budapesten és Szolnokon is.

Egyes esetekben az áruval a ruhájába rejtőzve távozott, míg máskor az üzletben elfogyasztott édességeket és péksüteményeket, a csomagolásokat pedig a polcok alatt rejtette el.

A 22 éves kecskeméti nőt elfogták, kihallgatták, majd őrizetbe vették, a rendőrök pedig kezdeményezték a letartóztatását.

Kép: M.K. (Ripost)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek