Ezek a szolnoki vonatok nem füstölnek el

vasútmodell

Megosztás

Október utolsó hétvégéjén izgalmas esemény várja a vasútmodellek szerelmeseit Szolnokon. A VOKE Csomóponti Művelődési Központban kétnapos vasútmodell-kiállítást rendeznek, amely nemcsak a hobbivasutasoknak, de a családoknak is remek programot ígér.

A kiállításon számos hazai és nemzetközi témájú terepasztal és modul lesz látható, különböző méretarányokban. A látogatók magyar, japán, amerikai és olasz ihletésű modelleket csodálhatnak meg. A szolnoki és környékbeli kiállítók mellett távolabbi városokból is érkeznek modellek, például Békéscsabáról, Szegedről és Budapestről.

Az eseményen lehetőség nyílik vasútmodellek és kiegészítők vásárlására is. Több ismert kereskedő és kiadó is jelen lesz, köztük a Vasútmodell Center és az Indóház Kiadó. A kreatív látogatók a Viessmann Modellgyártó Kft. termékeivel rendezett “bütykölde” sarokban próbálhatják ki ügyességüket.

A kiállítás október 26-27-én, szombaton 9:00 és 18:00, vasárnap pedig 9:00 és 17:00 óra között tart nyitva. A belépőjegyek ára felnőtteknek 1400 Ft, gyermekeknek (3-14 év) 800 Ft. A szervezők fenntartják a változtatás jogát.

Forrás: Iho.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek