Üzemcsarnok égett Szolnokon

Megosztás

Csütörtök délután, körülbelül 14 órakor tűz ütött ki egy szolnoki üzemépületben, az Újszászi úton. A lángok egy hűtőkészülékből indultak ki, amikor a hűtőkompresszor helyiségében keletkezett a tűz, amely gyorsan átterjedt a tetőszerkezet egy részére is. A tűz mintegy 3 négyzetméteren pusztított, de a helyzet gyors beavatkozásnak köszönhetően hamar irányíthatóvá vált.

A helyszínre riasztott szolnoki hivatásos tűzoltók azonnal megkezdték a lángok megfékezését, nagy létszámban vonultak a helyszínre.

A gyors és összehangolt munka eredményeként a tüzet rövid időn belül sikerült eloltaniuk, ezzel megelőzve a nagyobb károkat és az esetleges további terjedést. Az oltás után a tűzoltók átvizsgálták az épületet, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nem maradtak további izzó vagy gyulladásveszélyes részek, majd az utómunkálatokkal biztosították a területet.

Az oltási folyamatot a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította, akik a tűzoltók munkáját felügyelték és segítették a helyzet gyors megoldásában.

Személyi sérülés nem történt, a tűz okát még vizsgálják.

Kép: hiros.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek