Szolnok megye számos településén nem lesz telefonszolgáltatás, TV és internet

Megosztás

Nagyszabású, központi rendszerkarbantartási munkálatok miatt holnap, azaz október első napján éjfél és délután kettő óra között több Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen és a megyeszékhely egyes részein sem biztosít digitális kábel TV-t, internetet és telefonszolgáltatást a PR-TELECOM.

Hivatalos honlapján arról tájékoztatta előfizetőit a PR-TELECOM szolgáltató, hogy annak kábelhálózatán, berendezésein, illetve az ezek működését befolyásoló közműhálózatokon karbantartási, fejlesztési munkálatok várhatóak Szolnokon és több helyen is a megyében.

Az érintett települések: Abony, Bugac, Bugacpusztaháza, Cibakháza, Jánoshida, Jászalsószentgyörgy, Kiskunfélegyháza, Kőröstetétlen, Kunszállás, Kunszentmárton, Lakitelek, Nagykőrös, Rákóczifalva, Szászberek, Szolnok (Pletykafalu, Szandaszőlős, Kertváros), Tiszaalpár, Tiszaföldvár, Törtel, Újszász, Zagyvarékas.

Az egyes karbantartások időtartama eltérhet a feltüntetett várható időtartamtól (a tényleges szolgáltatás-kiesés, akár sokkal rövidebb ideig is tarthat), ezért kiemelik, hogy ezek az adatok csak tájékoztató jellegűek. Eredetileg éjfél és 14:00 között ne számítsunk telefonszolgáltatásra, TV-re és internetre a megnevezett városokban, községekben a PR-TELECOM részéről.

Arra kérnek mindenkit, hogy amennyiben a jelzett időn túl is fennakadást, problémát észlelnek, azt jelezzék a 1231-es telefonszámon.

Kép: Alza

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek