Huligánok a seregben Szolnokon

Hooligans

Megosztás

Hamarosan indul a TV2-n a S.E.R.E.G. című 6 részes akció-dráma sorozat, melyhez filmzene is készült, a klipet Szolnokon forgatták.

A katonai környezetbe ágyazott, a hadsereget népszerűsítő drámasorozat középpontjában egy apa és fia közötti feszült kapcsolat áll, miközben egy küldetés során kibontakozó bosszúhadjárat történetét követi nyomon. A cselekmény azt boncolgatja, miként lehet az ember képes önmagát felülmúlva teljesíteni, hogyan kovácsolódik össze egy sokszínű csoport igazi csapattá, és milyen kihívásokkal szembesülünk, amikor meg kell különböztetnünk a valódi jót a rossztól. A sorozat nem csak a fizikai küzdelmeket, de a szereplők belső vívódásait is bemutatja, ahogy szembesülnek a katonai élet erkölcsi dilemmáival és személyes korlátaikkal.

A nagyszabású produkció jelentős, 865 millió forintos állami támogatással készül, szoros együttműködésben a Magyar Honvédséggel. A gyártást a Kálomista család érdekeltségébe tartozó Megafilm Service végzi, amely korábban az ElkXrtuk című film létrehozásában is kulcsszerepet játszott.

A minisorozat kreatív csapatának élén két tapasztalt szakember áll: a forgatókönyvet Benda Balázs jegyzi, aki az ElkXrtuk forgatókönyvének megírásában is részt vett, míg a rendezői feladatokat Dombrovszky Linda látja el. 

HOOLIGANS * A DÖNTÉS :: Official Music Video

HOOLIGANS :: A DÖNTÉS // A S.E.R.E.G. című sorozat hivatalos dala. // A hat részes filmsorozat, hamarosan a TV2-n lesz látható. Facebook: https://www.facebook.com/megafilmhungary TikTok: https://www.tiktok.com/@megafilmek TV2 Play: https://tv2play.hu/sereg/videok zene: Tóth Tibor szöveg: Orbán Tamás Hooligans: ének: Csipa gitár: Tóth Tibor dob: Kiss Endi basszusgitár: Romanek Gergely vokál: Diószegi Kiki hangfelvétel: Dandó Zoltán D&O Stúdio keverés: Varga Zoltán – SongSong Production énekfelvételek: Pálfi Balázs – Sonic Garden Stúdió videoklip: VektorMédia Group Kft.

A film főcímdalát, melynek címe A DÖNTÉS, az 1996-ban alakult Hooligans jegyzi, akiket a Megafilm producere, Helmeczy Dorottya kért fel erre. A Hooligans azonnal felkarolta az ötletet, és lelkesen kezdett neki a munkának, így született a videoklip is, melyet Szolnokon forgattak, és amihez a Magyar Honvédség Kiss József 86. Helikopterdandárja nyújtott támogatást.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek