További növekedés várható a szenzoros kézfertőtlenítők piacán

Megosztás

Ami valakinek nehezítő körülmény, az másnak remek lehetőség. A pandémia okozta kényszerhelyzetből a kézfertőtlenítő adagolókat gyártó és forgalmazó cégek remekül profitálhattak.

A gazdasági szakértők egyöntetű véleménye, hogy az előrejelzések alapján 2026-ig további, legalább 8%-os növekedés prognosztizálható az automata kézfertőtlenítők globális piacán. 

Az Alpha-Dent-Higiénia Kft.-nél megtalálható automata kézfertőtlenítő adagolók biztos megoldást nyújtanak az érintés- és fertőzésmentes folyékony szappan vagy kézfertőtlenítő adagolásához.

Miért érdemes automata kézfertőtlenítőt használni?

Az automata kézfertőtlenítők nagy előnye az érintésmentesség. Így elkerülhetőek, csökkenthetőek a baktériumok és vírusok okozta fertőzések terjedése az alkalmazásukkal.

A modern szenzoros megoldásnak köszönhetően megfelelő mennyiségben, pazarlásmentesen, így gazdaságosan adagolható a kézfertőtlenítő a kézmosáshoz.

Az automata kézfertőtlenítők utántölthető tartálya típus függvényében akár 1500 ml-es űrtartalmú is lehet, mely rendkívül praktikus lehet a nagyobb forgalmú helyeken.

Hol érdemes automata kézfertőtlenítőt használni?

Igazából bárhol, ahol kézmosásra, kézfertőtlenítésre lehet szükség. Munkahelyek, tanintézmények, egészségügyi intézetek, repterek, pályaudvarok, bevásárlóközpontok, uszodák, edzőtermek, szállodák, éttermek mosdóiban, folyosóin, de a kisebb, kompakt méretben otthonok fürdőszobáiban is el lehet helyezni.

A különböző méretű álló vagy falra szerelhető modellek beépített akkumulátorral vagy elemmel is működtethetőek, így bárhol, bármikor hasznos segítségre lesznek a megfelelő higiénikus feltételek megteremtéséhez.

Mi az univerzális adagoló készülék előnye?

A kézfertőtlenítő adagolók többségükben, csupán egy típusú termékkel használhatóak, mint a kézfertőtlenítő gél, a folyékony szappan vagy az alkoholos kézfertőtlenítő folyadék. A probléma ott kezdődik, ha éppen nem beszerezhető a készülékhez szükséges fajtájú kézfertőtlenítő. 

Az univerzális adagolók pont az ilyen helyzetekben adhatnak biztonságérzetet, hisz bármilyen fajtájú kézfertőtlenítő adagolására alkalmasak. Csupán a megfelelő adagolófejet kell mindig kicserélni a kívánt típushoz, legyen szó hab, spray vagy gél formátumról.

Milyen egyéb extrákkal rendelkezhet egy univerzális adagoló?

Az okoseszközök elterjedése miatt a fejlődéséből természetesen nem maradhattak ki az automata kézfertőtlenítő adagolók sem. Az adagoló alapfunkció mellett testhőmérsékletet, lázat is mérhet egyes modellekkel, ahol az LCD kijelzőn kaphat riasztásokat is, ha alacsony a készülék folyadék- vagy az akkumulátor töltöttségi szintje. 

Érdemes tehát körülnézni a honlapon található automata, szenzoros kézfertőtlenítő adagolók között, ahol biztosan megtalálja a kívánalmaihoz illő berendezést, hogy a megfelelő higiéniát minél gazdaságosabban teremthesse meg.

Kapcsolódó cikkek