Nem kell ide vihar, a MÁV enélkül is hozza a megszokott műszaki hibákat és kimaradó járatokat… a Jászkunságban is

Megosztás

A hét eleje megint nem az állami vasúttársaságé lett. A megszokotthoz képest még aránylag olcsón megúszta Szolnok és a Jászkunság többi része, de elképesztő, hogy napi rendszerességgel mennyi vonatszerelvény lerobban.

Még hétfő délután a Mezőtúrról 17:03-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37326) csak Orosházáig közlekedett, onnan pótlóbusszal utazhattak tovább, mely Csanádalberti kivételével a 4953-as Volánbusz járat megállóiban állt meg. A részleteket a Mávinform osztotta meg.

Némileg kevesebb információt közöltek egy keddi esetnél. A Karcagról Debrecenbe 06:54-kor induló vonat (6040) (indoklás nélkül) nem közlekedett. Az utasok a Karcagról 7:34-kor továbbinduló vonattal (6150) utazhattak Debrecen, Nyíregyháza felé. Mindössze negyven perc kiesés és senkinek nem kötötték az orrára, miért nem indult a menetrendben szereplő vonatszerelvény. MÁV, 2024.

Bő 24 óra leforgása alatt pedig szintén a Mávinform tájékoztatása szerint az alábbi járatok utasai bosszankodhattak, mert meghibásodott az őket szállító vonat. A 17:59-kor Csornáról indult Savaria InterCity, a 18:47-kor Békéscsabáról Szegedre elindult személyvonat, a Pécsről 15:19-kor a Keleti pályaudvarra elindult Mecsek InterCity utasai hosszabban élvezhették a MÁV vendégszeretetét.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek