Ne legyünk szégyenlősek ebben a szolnoki koedukált mellékhelyiségben – képek

Megosztás

A kormányablak ügyfélbarát szolgáltatása Szolnokon, egyetlen koedukált vécé-mosdó a nők és férfiak részére. Hogy ki- és befelémenet is rányithatnak egy ellenkező nemű, éppen a dolgát végző ügyféltársunkra? Magánügy. Érdemes megnézni a pontos kialakítást, hogy világos legyen a probléma.

Újabb nagy élmény Szolnok városában. Kovács Rita hívta fel a figyelmet az új anomáliára, ami ugyan apróságnak tűnne, de igen kellemetlen pillanatokat okozhat. Tényleg ezeken is spórolni kell Magyarországon és a mindenben különleges megyeszékhelyünkön?

Rita mutatta be a koedukált illemhelyet a Széchenyin a Kormányablak épületében. A csodálatos helyiség a földszinten található, az ügyfelek részére alakították ki. Ilyet fontos helyen még nem nagyon láthattunk, egy kis bisztróban vagy büfében esetleg, de még ott is szoktak figyelni arra, hogy legalább két teljesen külön helyiség legyen férfiaknak és nőknek.

Ha kicsit belegondolunk, bármikor rányithat egy nő egy dolgát végző férfira. Akár be akar menni, akár ki akar jönni az a nő. Valószínűleg, itt is igyekeztek “költséghatékonyak” lenni a döntéshozók és a “jóvanazúgy” alapelvét alkalmazni.

Abban az országban, ahol az igazán felső körök számára fontos dolgokra mindig milliárdok, tízmilliárdok állnak rendelkezésre bármilyen nehéz gazdasági helyzetben, jogosan érezhetjük azt, hogy nem ilyenen kellene filléreskedve spórolni. Van, aki csak legyint, de vannak, akiket igenis zavarna egy ilyen szituáció. De miért pont ez lenne tökéletes Szolnokon?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek