Hamisítatlan kamionos esküvő szervezésében segített a szolnoki BI-KA Logisztika

Megosztás

A szolnoki BI-KA Logisztika Kft gépjárművezető kollégája minden bizonnyal régóta a fejébe vette, hogy nem a szokványos, konzervatív módját választja az esküvőjének, hiszen párjával együtt egy különleges, kamionos házasságkötésen mondták ki a boldogító igent Kecskeméten.

A BI-KA Cégcsoport nélkül persze nem jöhetett volna össze a – kiemelt képünkön is látható – mutatvány, amiben még a kamion is esküvői díszben pompázott.

„Roland és felesége számára a kamion nemcsak munkaeszköz, hanem mindennapi életük meghatározó része, amely az esküvőn is hangsúlyt kapott” – írták a Facebookon, hozzátéve, örülnek, hogy ezzel a gesztussal ők is hozzájárulhattak a nagy, felejthetetlen naphoz.

A BI-KA Logisztika Kft. munkájáról legutóbb tavaly novemberben olvashattak a Szol24-en, akkor Szécsi Gabriella szoros versenyben, de elnyerte a Waberer’s Csoport és a Navigátorvilág kiadóval közösen létrehozott „Az év női logisztikusa” díjat. A kitüntetés fő célja a szektorban dolgozók elismerése mellett, hogy felhívja a figyelmet a női vezetők tehetségére és az ő eredményeikről is halljon a nagyvilág.

Képek: BI-KA Logisztika Kft. Fb

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek