Komoly áramszünet zavarta meg Szolnok lakosságát az esti órákban

Megosztás

Van, ahol megúszták annyival, hogy kialudt a közvilágítás, ám máshol a lakásokban sem volt elektromos áram. Egy nagyobb műszaki hiba állt a háttérben, de az utóbbi hetekben többször is előfordult hasonló.

Mi történik mostanában Szolnokon? A hulladékhelyzetről, az elhanyagoltságról, a közbiztonságról már sokat értekeztünk, de most már a közvilágítás és az elektromos áram is luxusnak számít? K. Anna először csak arról számolt be, hogy vasárnap este sötétben ültek és várták a világosságot. A Bajcsy és Jubileum környékén teljes áramszünet volt, természetesen sötétben.

Rövid időn belül kiderült, hogy ez már visszatérő probléma a környéken, nem az első és nem a második alkalom és egyáltalán nem a múlt héten kezdődtek a gondok. Többször is elment kis időre, de vasárnap órákban mérhető volt az áramkimaradás több lakóházban is. Szintén sötétbe borult a Véső út, a MÁV pálya, Meggyes László környéke.

A szerencsésebbek megúszták annyival, hogy a vasútállomás környékén a közvilágítás szállt el hosszú időre, mint kiderült, műszaki hiba miatt. Többen cinikusan megjegyezték, hogy a szolnoki vasútállomás környéke eleve egy bűnbarlang, a közvilágítás hiánya pedig bizonyára sokat segít a közbiztonság helyzetén. A hibabejelentőt többen is felhívták, annyit mondtak nekik, hogy Szolnok területén üzemzavar alakult ki az áramszolgáltatásban műszaki hiba miatt. Ennél többet nem sikerült megtudni.

Ágnes fotóján így nézett ki egy utcakép az ominózus időszakban. Reméljük, egyre ritkábban lesz ilyenre példa és előbb-utóbb teljesen meg is szűnik az áramszolgáltatás bizonytalansága.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek