Nem a főbejáraton: WC-ablakon közlekedő betörő okozott fejfájást egy cibakházi étteremtulajdonosnak

cctv, térfigyelő kamera

Megosztás

Egy túrkevei férfi szokatlan módon jutott be egy cibakházi vendéglátóhelyre: a WC-ablakon keresztül mászott be az épületbe. A fiatal tettes nem válogatott: mindent elvitt, amit csak tudott, beleértve a kasszát is, amit feltört. Lefülelték.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a férfi először megpróbálta a cibakházi étterem két redőnyét felfeszíteni, de végül a mellékhelyiség ablakán át jutott be.

A tolvaj az éjszaka leple alatt tevékenykedett, és bár a kasszából csak alig több mint 25 ezer forintot tudott elvenni, ez nem elégítette ki. Két mobiltelefont, egy táblagépet és szeszes italokat is eltulajdonított. A lopási kár összesen meghaladja a 360 ezer forintot.

A rendőrség gyorsan reagált a bejelentésre. A kamerafelvételek elemzése révén hamar a tettes nyomára bukkantak. A férfit előállították a Tiszaföldvári Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított beismerő vallomást tett, a rendőrök pedig lefoglalták az ellopott telefont és táblagépet.

Képünk illusztráció, forrása: Pexels

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek