Tévés meccsen fogadja a Tiszafüred a Fradit

Megosztás

A Magyar Labdarúgó Szövetség döntése értelmében az M4 Sport képernyőjén lesz látható a Tiszafüred Ferencváros elleni MOL Magyar Kupa-mérkőzése.

Ennek megfelelően a mérkőzés időpontja változik, méghozzá az eredeti tervekhez képest egy nappal később, október 31-én rendezik. A meccs ugyanúgy 12:30-kor fog kezdődni Tiszafüreden.

A Tiszafüred a kupának a 3. fordulójában a Kaposvári Rákóczit búcsúztatta. A rendes játékidőben 1-1 lett az eredmény, végül a büntetők döntöttek: a sárga mezesek ellenmondást nem tűrően rúgták a tizenegyeseket, aminek köszönhetően Magyarország legnépszerűbb futballcsapatával találkozhatnak a 4. fordulóban. A Ferencváros nem igazán izzadt meg az előző körben, 3-0-ra győzte le a Budafokot.

A bajnokságban az FTC már vezeti a labdarúgó NB I-et, míg a Tiszafüred második helyen áll NB III-as csoportjában. Hátránya mindössze két pont az éllovas DEAC-cal szemben, de ugyanennyivel előzi csak meg a rivális Karcagot. A TVSE legutóbb a Salgótarján vendégeként aratott 2-1-es győzelmet.

(kiemelt kép: TVSE, Facebook)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek