Országos leállás lesz a Telekomnál

Megosztás

A Telekom az informatikai rendszerei karbantartásának idejére minden lakossági és üzleti mobil ügyfelének automatikusan korlátlan belföldi internetet biztosít.

A vállalat pénteki tájékoztatása szerint 2024. szeptember 24-én, kedden 20 órától egészen szeptember 25-én, szerdán 12 óráig tervezett karbantartás miatt nem lesz elérhető a Telekom alkalmazás, a Telekom fiók, a telekom.hu weboldal, valamint az Üzleti önkiszolgáló portál.

A karbantartás ideje alatt a Telekom boltok, amelyek normál esetben 21 óráig tartanak nyitva, 20 órakor bezárnak.

A telefonos ügyfélszolgálat (1414 a lakossági, illetve 1400 az üzleti ügyfelek számára) korlátozottan működik majd és hosszabb várakozási időre is lehet számítani. Fontos, hogy a karbantartás nem érinti a mobil- és otthoni szolgáltatások működését: a vezetékes telefon, internet, valamint a TV-szolgáltatások változatlanul elérhetőek lesznek.

Az ügyfeleket arra kérik, hogy még a karbantartás előtt ellenőrizzék egyenlegüket, és aktiválják a szükséges roaming szolgáltatásokat, mivel a leállás alatt ezekkel kapcsolatban nem lesz lehetőség módosításokra. A Domino előfizetők számára szintén javasolják, hogy időben töltsék fel egyenlegüket, és intézzék el az esetleges adategyeztetéseket, ha azok határideje erre az időszakra esik.

Kép: Getty Images

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek