Két gyermek is eltűnt Szolnokon – segítsen megtalálni őket

Megosztás

Két 15 éves gyermek is eltűnt Szolnokon, erről szeptember 9-én a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatott. A felkutatásukra tett intézkedések egyelőre nem vezettek eredményre.

A 15 éves Ajtai Gusztáv és a szintén 15 éves Oláh Ramóna Aranka még június 9-10-én tűntek el. Ramóna azon az éjszakán tartózkodási helyéről engedély nélkül ismeretlen helyre távozott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

Gusztáv egy nappal később Június 10-én tartózkodási helyéről engedély nélkül ismeretlen helyre távozott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

A rendőrség tájékoztatása szerint Ramóna 151-155 cm magas, normál testalkatú, szemöldöke ívelt, barna szemű és barna hajú. Gusztáv kb. 160 cm magas, erős testalkatú, barna szemű, hajú. Eltűnésekor fekete nadrágot, fekete kabátot és fekete felsőt viselt.   

A rendőrség a lakosság segítségét kéri a két fiatal megtalálásának érdekében. Amennyiben bármilyen információval rendelkeznek, kérjük tájékoztassák személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságot, vagy hívják a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek