Keresik a négyfős hölgytársaságot, akik fizetés nélkül távoztak a szolnoki bisztróból

Megosztás

Jó dolog, ha valaki ételt és italt fogyaszt egy vendéglátóipari egységben, csak éppen távozás előtt azt bizony ki kell fizetni. Szolnokon ez most nem történt meg a négy hölgy részéről, ezért keresik őket elég intenzíven. Kamera is rögzítette az incidenst, ezért érdemes lenne minél előbb fizetni.

Ha ez nem jár sikerrel, megy a feljelentés és akkor már a rendőrség fogja keresni a hölgyeket.

A problémás esetről Komáromi Cintia számolt be a közösségi médiában. Történt, hogy augusztus 17-én az esti órákban, kb. 20 óra körül a New York bisztróba beült egy 4 hölgyből álló társaság. A fogyasztás után jött a fizetés, azaz csak jött volna. 16.000 Ft volt az összeg, ebből nagy nehezen sikerült 3500 forintot kifizetni, a fennmaradó 12.690 Ft-ot nem tudták (nem akarták?) kifizetni. Azt mondták, hogy elmennek pénzért. Cintia kérte őket, hogy addig egyvalaki maradjon ott közülük, de nyilván az ő tervük nem ez volt.

A pénzt azóta sem hozták be. Nyilvánosan kérik a bisztrósok, ha olvassák a hölgyek, a mai napon még minden következmény nélkül bevihetik a fennmaradó összeget, kiegyenlíteni a számlát. A bisztróban kamera van, ami rögzítette az incidenst. A következő lépés természetesen a megfelelő jogi következmények lesznek, megteszi a bisztró a feljelentést, amennyiben a pénzt nem hozzák be.

(A dátum azért más a képen mert a kedves hölgyek elvitték a számlát és a bisztró dolgozói újra kinyomtatták!)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek