Vászonkép rendelés: lépésről lépésre útmutató

Megosztás

A vászonképek remek dekorációs elemek, amelyek igazán egyedivé tehetik az otthonodat. Ráadásul a rendelési folyamat is rendkívül egyszerű és felhasználóbarát. A mai cikkünkben megmutatjuk, hogyan működik.

A megfelelő webáruház kiválasztása

Manapság már számos webáruház foglalkozik vászonkép készítéssel. Közülük nem mindegyik rendelkezik kellő tapasztalattal ahhoz, hogy minőségi munkát adjon ki a kezéből. Ezért is fontos, hogy elolvasd a korábbi vásárlók véleményeit, és megnézd a szolgáltató referenciáit, hogy megbizonyosodj a szakértelméről, keresd fel a vaszonkep.hu oldalát!

Kép kiválasztása

Az első lépés a megfelelő kép kiválasztása. Ez lehet egy családi fotó, egy emlékezetes nyaralás pillanata, vagy akár egy művészi alkotás, egy a fontos, hogy a képnek magas felbontásúnak kell lennie. Legalább 300 DPI ajánlott a tiszta és éles nyomat érdekében.

Továbbá nem árt még ügyelned arra is, hogy a kép jól komponált legyen, megfelelő világítással és kontraszttal.

A kép feltöltése és szerkesztése

Miután kiválasztottad a számodra szimpatikus szolgáltatót, töltsd fel a kiválasztott képet a weboldalukra! A legtöbb platform lehetőséget kínál a kép előnézetének megtekintésére és szerkesztésére, ami magában foglalja a kívánt méret beállítását, illetve a szűrők és az effektusok használatát. 

Az utóbbit véleményünk szerint nem kell magyarázni. Az előbbit pedig leginkább a rendelkezésre álló falfelület befolyásolja. A nagyobb képek dominánsabbak, így egy nagyobb falfelületen mutatnak jól igazán, míg a kisebbek inkább kiegészítőként szolgálhatnak.

Továbbá mindezek mellett kiválaszthatod még a megfelelő formátumot is. Választhatsz álló, fekvő vagy négyzetes formátumot, attól függően, hogy melyik illik jobban a képhez és a helyiséghez!

Rendelés és fizetés

Miután minden beállítást elvégeztél, helyezd el a rendelést a kosárba és menj a fizetéshez! A legtöbb szolgáltató különböző fizetési módokat kínál, mint például bankkártya, PayPal vagy egyéb online lehetőségek. 

Majd add meg a szállítási címet, és válaszd ki a szállítási módot! Ezt követően kapni fogsz egy visszaigazolást e-mailben, ami tartalmazza a rendelés részleteit és a nyomonkövetési információkat. Így mindig tudni fogod, hol tart a folyamat, és mikor érkezik meg a vászonkép.

A vászonkép elhelyezése

Miután megérkezett a vászonkép, óvatosan bontsd ki és ellenőrizd, hogy minden rendben van-e vele! Majd a rögzítőelemek használatával helyezd el a falon, ügyelve arra, hogy a kép szemmagasságban és jól látható helyen legyen!

Összegzés

A vászonkép rendelése egyszerű folyamat, amely mindössze néhány lépésből áll. A megfelelő kép kiválasztásától kezdve a rendelési folyamaton át a vászonkép átvételéig minden lépés fontos ahhoz, hogy végül egy gyönyörű és személyre szabott dekorációval gazdagodj. 

Kapcsolódó cikkek