Újabb videók kerültek elő a megdöbbentő tokaji hajóbalesetről

Megosztás

Újabb videók láttak napvilágot a tegnapi megdöbbentő balesetről. Közben a Telex.hu kérdéseket is küldött a rendőrségnek az eset körülményeiről, de egyelőre nem kaptak választ.

Tegnap este mi is beszámoltunk arról a sokkoló esetről, amikor a tokaji vízirendészek csónakja hatalmas sebességgel  a folyón keresztülfeszített masszív hajósodronynak nagy sebességgel nekiment. Ezt követően a tokaji vízirendészek motorcsónakja, azon fennakadt és fejtetőre állva felborult.

Az esettel kapcsolatban a Telex.hu kérdéseket küldött a rendőrségnek, többek között arról, hogy miért történt a baleset, hogy hány fős legénység tartózkodott a hajón, valamint arról, hogy megsérült-e valaki, de eddig nem kaptak választ.

Azóta újabb videók is napvilágot láttak az esetről, amelyek a mentési munkálatokról készültek.

A következő felvételen már azt láthatjuk, hogy a csónakot sikeresen a partra vontatták.

444.hu információi szerint a mentést elkezdték videózni a környéken élők is, ez azonban a nyilvánvalóan kellemetlen helyzetet tompítani kívánó rendőröknek nem annyira tetszett, rá is szóltak az egyikükre. Szintén a környéken élők beszámolóira hivatkozva írja a portál, hogy a rendőrhajón tartózkodó rendőr épségben a partra úszott.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek