Sokkoló erőszak a szolnoki kalandparkban – videó

Megosztás

A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. egészen döbbenetes felvételt tett közzé a Facebook-oldalán. A videó a városi üzemeltetésű Szolnoki Kalandparkban készült és a kezdőképen egy csoport sisakos gyerek látható, amint az árnyékban várakoznak éppen. Ezután egy férfi, a csoport egyik kísérője a karjánál megragad egy gyereket, néhány méterrel odébb vonszolja, majd olyan erővel rúgja ki a lábát, hogy a gyerek fejjel a földre zuhan, és a felvétel végéig mozdulatlanul úgy marad.

A Facebook-posztban a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. kifejti, hogy szívesen látják a látogatókat, de nem gondolták volna, hogy egy vidéki csapat látogatása ilyen mély nyomot hagy bennük. „A gyerekekkel érkező felügyelő viselkedése nem elfogadható semmilyen körülmények között. A gyermekbántalmazás minden formáját elítéljük!” – írták a posztban.

A bejegyzésben hozzátették, hogy a rendőrségi feljelentést megtették az eset kapcsán.

A Szolnoki Rendőrkapitányság a Telex megkeresésére megerősítette, hogy nyomozást folytatnak ismeretlen tettes ellen garázdaság vétségének gyanújával, de a nyomozás érdekeire hivatkozva további részleteket nem árultak el.

A szóban forgó felvétel:

A régió leglátogatotabb kalandparkjába sokfelől érkeznek csoportok. A kalandparkot azért hoztuk létre, hogy a gyerekek jól érezzék ott magukat. Szívesen… | By Szolnoki Városüzemeltetési KftFacebook

A régió leglátogatotabb kalandparkjába sokfelől érkeznek csoportok. A kalandparkot azért hoztuk létre, hogy a gyerekek jól érezzék ott magukat. Szívesen…

Szalay Ferenc polgármester azonnal kommentelt: úgy fogalmazott, felháborító és mélységesen elítélendő ez a viselkedés, valamint megköszönte a gyors intézkedéset. Azt is elárulta, hogy nem szolnoki csoportról van szó, sem a bántalmazónak, sem az áldozatnak nincs szolnoki kötődése.

Kép: Szolnoki Városüzemeltetési Kft Fb pillanatkép

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek