Két szolnoki családi házat is találunk az „Év háza” pályázatán

Megosztás

20 családi ház. 22 középület. 5 társasház. A képeket tekintve idén is nagy lesz a verseny a különböző kategóriákat illetően az „Év háza” pályázatán, amelyre már várják a voksokat a megmérettetés közösségi oldalán a közönségszavazáson. Az építész-szakma elismert díjáról van szó, ráadásul ezúttal kettő szolnoki munka is helyet kapott a legjobbak között.

A pályázat 2008 óta ismeri el szakmai szempontok alapján a legjobban, legigényesebben megtervezett családi házakat, kis lakóépületeket, illetve középületeket külön-külön kategóriákban.

A családi házakat június 27. (csütörtök) és július 4. (csütörtök) 16.00 között lehet értékelni a pályázat Facebook-oldalán. A középület kategóriában július 8. (hétfő) 11:00 és július 15.(hétfő) 16.00 között mondhatjuk el véleményünket szavazat formájában, a társasházakról pedig július 18. (csütörtök) és július 25. (csütörtök) 16:00 között dönthetünk.

Több más cég mellett az OTP is támogatja a verseny létrejöttét. „Időről időre felmerül szakembereinkben a kérdés, hogy mi az, ami igazán megszólítja az ingatlanvásárlókat, mi alapján szeretnek bele első pillantásra egy-egy családi házba. Összességében elmondható, hogy az egyedi kialakítású ingatlanokat magas érdeklődés övezi, többek között ezért is örülünk neki, hogy az Év háza pályázat keretein belül építészetileg különleges és páratlan pályaművekkel találkozhatunk, egyedülállóságukat igazán inspirálónak találjuk. Az ország egyik legjelentősebb ingatlanközvetítőjeként fontos számunkra, hogy releváns, hasznos kezdeményezésekhez kapcsolódjunk, kíváncsian várjuk az idei év nevezéseit!” – mondta dr. Hartlieb Balázs, az OTP Ingatlanpont ügyvezetője és a Pénzügyi Pont vezérigazgatója.

A családi házaknál kettő szolnoki épület is versenyben van, mindkettő Nánási Sándor és Horváth Ferenc építészek nevéhez fűződik.

 „Megtiszteltetés ismét részt venni ezen a rangos eseményen, és ilyen nívós lakóépületek között látni a mi szeretett projektjeinket. Köszönöm a Megbízóimnak a bizalmat, a belénk vetett hitet, és a nagyon jó közös munkát. Gratulálok Nektek, hogy a papírra vetett álmot ilyen színvonalasan meg tudtátok valósítani” – írta hozzászólás formájában Nánási Sándor. A valóban remekül kinéző szolnoki házak jól állnak, mindkettőn több, mint 500 like van.

Kiemelt képünkön az egyik, itt pedig a másik versenyben levő szolnoki családi ház látható

 Egy like egy szavazatot ér, viszont egy személy több épületre is tud voksolni érvényesen. A szervezők emellett kiemelik, a közönségszavazás nincs ráhatással a zsűrire, teljesen függetlenül fognak majd dönteni. Az idei év szakmai nyertesei csak a szeptember 25-én megrendezésre kerülő ünnepélyes díjátadón kerülnek nyilvánosságra.

Képek: Év háza pályázat Fb

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek