Elmaradt a záróbuli a Tiszavirág Fesztiválon a vihar miatt

Megosztás

Több program is elmaradt az idei Szolnoki Tiszavirág fesztivál szombati napján, a vihar és jégeső kockázata miatt. Erről a Tiszavirág Fesztivál Szolnok számolt be Facebook-oldalán.

Tegnap este az ország több részére is heves zivatarok és viharok csaptak le. A várható kockázatok miatt a Szolnoki Tiszavirág Fesztivál több programját is le kellett mondani.

“A rendőrség és a meteorológiai szolgálat jelentése alapján mai nap 21:30-22:00h körül viharos erejű széllel érkező eső várható, amely jeget is tartalmazhat. A rendezvény területét ki kell ürítenünk, ebben nincs mérlegelési jogkörünk!” – írták közleményükben.

Ez azt is jelenti, hogy a vihar miatt idejekorán ért véget a fesztivál és így a záróbulit sem tudták megtartani. A hozzászólók többsége egyetértett a döntéssel.
Többen is kifejezték azon véleményüket, hogy ez volt a felelősségteljes döntés és a fellépők, valamint a vendégek biztonsága az első. Volt olyan kommentelő is, aki emlékeztetett, hogy ezt a felelősségteljes lépést más fesztiválon nem tették meg és baj lett belőle.
“A palacsinta fesztivál megrendezésekor ezt miért nem tudtàk megtenni? Miért hagyták, hogy többszàz kisóvodást kivezényeljenek a Tiszaligetbe, ahol sz…..á verte őket a jégeső?” – írta megjegyzésében, amely sokak egyetértését kiváltotta.

Az előző nap eseményeiről készült beszámolónkat és képeinket itt tekinthetik meg

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek