Borzalmas: légfegyverrel meglőttek egy macskát Jászberényben

Megosztás

Sajnos korábban is előfordult már több hasonló eset is macskák és más háziállatok ellen a Jászkunságban. Az aljas támadások többsége csak brahiból következik be, a maradék esetek pedig valamilyen bosszú miatt történnek.

Szeverenyi Tibor tette közkinccsé az ijesztő történetet, ami velük történt a hétfői nap során. Mivel Jászberényben, leginkább az orvtámadás helyének közelében egyetlen kisállattartó sem lehet biztonságban. A feljelentésnél pedig nem igazán kecsegtetnek sikerrel.

“Mai nap folyamán valaki légfegyverrel meglőtte macskánkat. Hazatérve ez fogadott. Czigány János és Kender utca környékén” – írta Tibor és mellékelte is az ijesztő képet, a cica nagy szerencsével úszta meg, hogy ne például a szemét lője ki az orvtámadó.

A macska viszonylag olcsón megúszta a történetet. Ez arra a kérdésre adott válaszból derül ki, amelyet a tulajdonos adott, hogy jól van-e a cicus. Köszönik, rendben. Kiszedték a lövedéket. Állatorvosnál is jártak. A feljelentésen gondolkodnak, de nem tudják, lesz e értelme. Tippjük van az elkövetőre, de bizonyítani egyelőre nem tudják.

Vajon kinek árt Jászberényben egy ártatlan cica, akire légfegyverrel kell rálőni?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek