A szolnoki cserbenhagyásos baleset után menekülés a rendőrök elől

Megosztás

Petra osztotta meg történetét arról, hogy közúton haladva nekiment szabálytalanul ez a piros Renault, majd simán továbbhajtott. Később visszatért, a rendőrök láttán menekülőre fogta, majd a kocsit otthagyva társával együtt olajra léptek.

Ez vajon bevett gyakorlat? Tényleg meg lehet úszni felelősségre vonás nélkül egy ilyen esetet Magyarországon, amikor az autó ráadásul meg is lett?

Petra osztotta meg történetét a közösségi médiában az egyik helyi csoportban. “A mai nap folyamán pontosan 18:18 órakor Szolnokon a Bajtárs úton nagy sebességgel, előzés közben neki ment az autómnak oldalról majd gyorsulva elhajtott, később a rendőri intézkedéskor visszajött és a rendőrt meglátva újra elhajtott, ezt követően a rendőr utána ment de az illető kiszállt, ott hagyta az autót és elszaladt.

A kocsiján sem műszaki, sem biztosítás nincs. Aki tud bármilyen információt arról, hogy ki vezethette az autót annak megköszönném a segítségét!” – írta Petra. Egy fél nappal később érkezett egy hozzászólás, ami kiemelte, hogy most is ott áll az autó és ül benne 2 emberke. De az is kiderült, hogy a menekülőket nem sikerült elfogni. Akkor kik ültek a kocsiban legalább 10 órával később úgy, hogy az nem mozdult el a helyéről? Íme az autó:

Kapcsolódó cikkek