Újabb, durva részletek derültek ki a múlt heti, Cegléd és Nagykőrös között történt halálos motorbalesetről

Megosztás

Százak gyászolják az elhunyt Lászlót, a csemői horrorbaleset áldozatát. A helyszínt látva mindenki számára világos volt azonnal, hogy nem lehettek túlélési esélyei a motorosnak.

A tragikus baleset, október 17-én, szerdán délután történt Csemő térségében, Cegléd és Nagykőrös között, ahol egy kocsi és egy motor rohant egymásba az úton. A részletekről a Borsonline számolt be.

Az ütközéstől a motor több métert repült, majd egy árokba zuhant. A motort vezető férfihez mentőhelikoptert riasztottak: 

– Motoros és személyautó karambolozott Nagykőrös és Lajosmizse között, a csemői elágazásnál. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A baleset helyszínére mentőhelikopter is érkezett – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. 

Bár a mentő gyorsan a helyszínre érkezett, a férfin már nem lehetett segíteni. A szemtanúk elmondták, hogy a baleseti helyszínt látva az esetkocsin utazó segítségnek esélye sem volt arra, hogy megmentse a férfit: 

– Sajnos, ahogy láttuk, már semmiképpen nem lehetett volna segíteni rajta, szörnyű látvány volt a helyszín. Valószínűleg rögtön életét vesztette a motoros, nagyon sajnáljuk a történteket

 – mondta egy arra autózó férfi. Hozzátette, hogy a motor teljesen össze volt törve. Úgy tudjuk, hogy a baleset helyszínén civil kocsik is megálltak, információink szerint pedig ápolóként dolgozók rohantak oda, akik a mentők kiérkezéséig megpróbálták újraéleszteni a férfit. 

A motort vezető K. Lászlót sokan ismerték és szerették a környéken, mint mondták, a férfi gyakorlott motoros volt, aki már hosszú évtizedek óta rótta az utakat. Úgy tudjuk, hogy a férfinek nem csak a hobbija, de a hivatása is volt a vezetés, ugyanis sofőrként dolgozott, információink szerint korábban az egyik kórház betegszállítójaként is tevékenykedett. A baleset pontos okát azonban még mindig nem sikerült feltárni, a vizsgálat továbbra is folyik.

Kapcsolódó cikkek