Véletlen, vagy szándékos? Nagyon csúnya defektet okozott volna ez a Szolnokon elhagyott darab

Megosztás

Valószínűleg sokan találkoztunk már azzal a jelenséggel, hogy gumisok közelében, illetve garázsoknál véletlenül pont azon a részen találunk szétszórva rozsdás, nagyméretű szögeket, ahol az autók nyomvonala halad. De ez a hatalmas darab talán kicsit drága lenne ahhoz, hogy szándékosan akarjanak ezzel defektet okozni.

Igaz, ettől még borzalmasan rossz helyen volt, amire egy szolnoki lakótársunk hívta fel a figyelmet a közösségi médiában.

“Marcipán és Penny kereszteződésében. Ez szerintem nem véletlenül esett oda, kb az autók nyomvonala. Én észrevettem, kiszálltam, de lehet, hogy más nem látta volna” – írja Csaba, félreérthetetlenül sugalmazva azt, hogy ez bizony szándékosan kerülhetett oda.

Bár volt, aki a hozzászólások között egyetértett azzal, hogy vannak ilyen rafinált emberek, akik szándékosan akarnak defektet okozni másoknak, ilyen vagy olyan okból, de a többség inkább azon a véleményen volt, hogy ezzel a nagyobb darabbal ez kissé életszerűtlen.

“Ez fúrógépbe fogható fűrésztárcsa. Véletlenül eshetett ki szállításkor, kb. 4000 Ft az ára a befogóval együtt. Tedd el!” – figyelmeztette Csabát egy, a szerszámok terén járatosabb hozzászóló. Ő tehát a véletlenre szavazott

Mi találkoztunk már olyan esettel Jász-Nagykun-Szolnok megyében, amikor teljesen egyértelműnek tűnt, hogy valaki vagy valakik szándékosan szórtak szét éles tárgyakat, hogy ezzel megkeserítsék a közlekedők életét?

Egyetlen jármű kereke sem szeretne szoros ismeretségbe kerülni ezzel az alkatrésszel

Kapcsolódó cikkek