Ha Szolnokon a Lidlben Arnold Schwarzeneggerrel találkozik, ne csodálkozzon – videó

Megosztás

Idén lett ötven éves a nálunk is igen népszerű áruházlánc, ezért megkérték Schwarzeneggert valamire, az egykori akcióhős pedig elvállalta.

Az idén 50 éves szupermarketlánc, a Lidl ledobta a marketing-atombombát, mivel gyakorlatilag az egyik legnagyobb nevet sikerült saját márkájuk, a Parkside mögé tenni. A 76 éves Arnold Schwarzenegger lett a Lidl barkácstermékeinek új arca – talált rá a Telex European Supermarket Magazin hírére.

A volt politikus és színész egy reklámfilmben is népszerűsíti a barkácseszközöket, például fűrészt, akkus fúrót úgy, hogy közben filmbe illő szöveget mond: “azért vagyok itt, hogy a sikerhez való eszközeimről beszéljek. Minden, amit valaha is felépítettem, azért volt, mert a kezemben volt az erő, akárcsak neked. Nem féltem hibázni, a megszokottól eltérően gondolkodni”  – mondja, majd a következő pillanatban az Ovizsaru című filmjét megidézve arról beszél az őt földön ülve hallgató gyerekeknek, hogy mennyire fontos a kreatív gondolkodás.

Parkside – You got this! | Lidl Suomi

ISOJA uutisia! PARKSIDE®-perheen uusin tekijä ei esittelyjä kaipaa – tervetuloa tiimiin, Arnold Schwarzenegger. 💪 Ota koppi hänen viisauksista ja kotiuta menestyksen työkalut edullisesti meiltä: https://www.lidl.fi/parkside Tilaa kanava: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=lidlsuomi Tykkää meistä Facebookissa: http://www.facebook.com/lidlsuomi Katso uutuudet ja tarjoukset sivuiltamme: http://www.lidl.fi/ Selaa reseptipankkiamme: http://www.lidl-reseptit.fi/ Lataa Lidl Plus -etusovellus: http://www.lidlplus.fi/

Schwarzenegger nem először áll be egy márka mögé: 2019-ben a SodaStream kampányának arca lett.

Kapcsolódó cikkek