Döbbenetesen nagyot robbant a főúton kigyulladt benzinszállító kamion – videó

Megosztás

A lángok fékezhetetlenné váltak, így csak idő kérdése volt, hogy mikor robban fel a hatalmas méretű benzintartály. Ezt örökítették meg kamerával, elképesztően nagy robbanás, szerencsére, addigra a jármű közeléből mindenki messzire iszkolt.

Kigyulladt tegnap egy üzemanyagot szállító kamion a 62-es főút 42-es kilométerénél, Székesfehérvár közelében. A székesfehérvári, a siófoki, a pusztaszabolcsi, a pétfürdői és a veszprémi hivatásos tűzoltók két oldalról, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, több habsugárral oltották a lángokat.

A tűz átterjedt az aljnövényzetre, amelyet az egységek eloltottak. A tűzoltás idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – közölte a katasztrófavédelem. A deltahirek.hu egy videót is közzétett a tűzről. (via Bpiautosok.hu)

HATALMAS ROBBANÁS A SZÉKESFEHÉRVÁRI TARTÁLYTŰZNÉL

LÁNGOKBAN ÁLLT EGY BENZINT SZÁLLÍTÓ KAMION SZÉKESFEHÉRVÁRNÁL Kigyulladt egy üzemanyagot szállító kamion a 62-es főút 42-es kilométerénél, Székesfehérvár közelében. A székesfehérvári, a siófoki, a pusztaszabolcsi, a pétfürdői és a veszprémi hivatásos tűzoltók két oldalról, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, több habsugárral oltják a lángokat. A tűz átterjedt az aljnövényzetre, amelyet az egységek eloltottak.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek