Jász-Nagykun-Szolnok megyében egy egész családot tartott rettegésben egy terrorizáló macska

Megosztás

Egy másik példány pedig szintén megyénkben úgy határozott, hogy márpedig ő egy hat méter magas fán kíván pihenni. Ettől a szándékától nem is hagyta magát eltéríteni. A legveszélyesebbek azonban a tüzet okozó cicák voltak.

A katasztrófavédők közösségi médiás bejegyzéséből tudhatjuk, hogy kedden volt a Nemzetközi Macskanap. “Idén már 139 macskát szedtünk ki, hoztunk le, másztunk fel, emeltünk ki, menekítettünk, mentettünk meg” – írták.

Baranya és Pest megyében a tűzhellyel barátkozó macskák okoztak gondot. A modern gondolkodású állatok három esetben kapcsolták be az indukciós főzőlapot, ezzel tüzet is okoztak, a közelben lévő felhevült tárgyak ugyanis izzani kezdtek.

Jász-Nagykun-Szolnok megyében egy olyan agresszív macskamágushoz riasztották a tűzoltókat, amelyik képes volt rettegésben tartani egy egész családot. A lakók egy szobába menekültek, a macskamágus a folyosón elhelyezett tűzhely alatt rendezte be főhadiszállását. A család csak akkor mert előjönni, amikor a tűzoltók megérkeztek. Kisebb sérülésekkel úszták meg a háborút, a karmolások és harapások nyomai gyorsabban elmúltak, mint a spirituális macska által okozott rémület.

Szintén Jász-Nagykun-Szolnok megyében történt, hogy egy flegma állat a hat méter magas fán pihent, de gazdái úgy gondolták, nincs jó helyen, le kell onnan hozni. A gondos gazdák azt hitték, félelmében dermedt mozdulatlanná a jószág. De… ahogy az lenni szokott, ilyenkor a macska akarata győzedelmeskedik. A macska a fán akarta folytatni a fetrengést. A riasztott tűzoltók is úgy gondolták, itt nincs mit tenni, ha le akar jönni, majd lejön onnan. Egy idő múlva lejött.

Tolna megyében egy macska a kéménybe szorult, gazdái semmilyen módszerrel nem tudták onnan kiszabadítani. Végül a tűzoltók egy hosszú dróttal piszkálták ki. És itt a nagy utazó macskánk, amelyik saját magát csempészte Veszprémből Ajkáig egy autó motorházteteje alatt.

Következtetések ⬇️

A macskáknak

👉 nem gazdáik vannak, hanem alattvalóik.

A tűzoltók szerint a macskák

👉 kötött sugárral bárhonnan lejönnek.

A macskák szerint a tűzoltók

👉 talán használhatóak valamire.

A macskatulajdonosok szerint

👉 a macskák aranyos állatok.

A macskák szerint a macskatulajdonosok

👉 néha aranyos állatok.

(A borítókép illusztráció, az nem a terrorizáló macskát ábrázolja.)

Kapcsolódó cikkek