Vízbe fulladt egy fürdőző a tiszafüredi szabadstrandon

Megosztás

Vízbe fulladt egy személy a tiszafüredi szabadstrandnál vasárnap – jelentette a Tiszafüred Időjárás Facebook. Tiszakécskén és Hajdúszoboszlón is történt vízbe fulladás.

Mint a Tiszafüred Időjárás Facebook írta, a helyszínre a tiszafüredi hivatásos tűzoltók mellett a mentőszolgálat és a rendőrség is a helyszínre érkezett, akik a testet a partra hozták. A szabadstrand területére ezután már nem lehetett bemenni, tették hozzá.

A hírt megerősítette Ujvári Imre tiszafüredi polgármester is bejegyzésével.

Mint írta:

“Ezúton is szeretném kifejezni őszinte részvétem az önkormányzat nevében, a szabadvízi strandon tegnap este, zárás után tragikus körülmények között elhunyt fiatalember családjának. Vigasztalódást kívánok!”

Eltűnt egy ember a Tiszában a tiszakécskei szabad strandnál is vasárnap.

A Kécskei Krónika Facebook szerint július 16-án 16 óra körül merült el egy személy a Tiszában a tiszakécskei szabad strandnál. Az eltűnt személyt a rendőrség munkatársai jelenleg is keresik a helyszínen – tájékoztatta a Kécskei Krónikát Horváth Erika renőr alezredes a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Tóth Imre tűzoltó alezredes, a Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a hírportálnak megerősítette: A folyóban elmerült személy keresését a rendőrség vezeti, közreműködőként részt vesznek a munkában a helyszínen a Tiszakécskei Önkormányzati Tűzoltóság szakemberei, továbbá a Tiszakécskei Polgárőrség munkatársai is.

Életét vesztette egy fürdőző Hajdúszoboszlón július 15-én – derült ki egy, a Haon.hu portálhoz eljuttatott olvasói levélből. Mint azt a levélíró megfogalmazta, a tragédia a hajdúszoboszlói strand mediterrán medencéjében történt 13 óra körül. Hozzátette azt is, hogy minden lehetséges módon megpróbálták újraéleszteni, de sikertelenül.

Az esettel kapcsolatban a Haon megkereste az Országos Mentőszolgálatot is, akik megerősítették, hogy a helyszínre riasztott mentőegység sajnos az újraélesztési kísérlet ellenére sem tudta már megmenteni a 60 év körüli férfi életét.

Fotó: Tiszafüred Időjárás Facebook

Kapcsolódó cikkek