Családirtás Albertirsán: hónapok óta rettegett volt katona férjétől a meggyilkolt édesanya

Megosztás

Hiába kért távolságtartást, hiába könyörgött segítségért már hónapokkal ezelőtt az az édesanya, akit egy vascsővel vert halálra férje, majd megfojtotta közös kislányukat szombaton.

Az Albertirsa üdülőövezetében álló ház udvarán még mindig vérfoltok tanúskodnak a hétvégi tragédiáról. A kert szedett-vedett, a ház sem különb. Mégis, azt mesélik a szomszédok, az itt lakó család dolgos volt, sokat szorgoskodtak otthonuk körül.

Három évvel ezelőtt, a Covid-járvány idején vették meg a házat, N. Arnold pedig minden a saját kezével csinált. Persze a szomszédok nem láttak be az ajtók mögé, nem tudták, miféle rettegés lakhatott a vakolatlan ház falai között.

Andrea, az édesanya ugyanis már nem egyszer kérte, hogy párját ne engedjék a közelébe, két-három hónapja pedig a polgárőrök kocsijához rohant oda, hogy segítséget kérjen, mert N. Arnold éppen a náluk lévő édesapjára támadt.Egyelőre nem tudni, szombaton miért kattant be nála valami annyira, hogy vascsövet ragadjon és azzal addig üsse a 33 éves Andreát, amíg kiszáll belőle az élet. Valóságos vérfürdőt rendezhetett odabent, majd miután megölte a fiatal nőt, közös 2,5 éves kislányuk, Zsófi ellen fordult, megfojtotta a kisgyereket.

A férfi magával is végezni akart, de végül nem vitte végig tervét és kihívta a rendőrséget. A kiérkező zsaruk a helyszínen megtalálták a két holttestet és a vérző férfit – könnyű sérüléseit ellátták a kórházban, majd vasárnap őrizetbe vették. A korábban katonaként dolgozó N. Arnold egyelőre nem tett vallomást.

– A férfi elég sokat ivott – sommázta az utcában lakó Marika néni, aki viszonylag gyakran szóba elegyedett a párral.

– Különben úgy tűnt, rendben élnek, egyikük sem kacsintgatott félre.

Legutolsó, múlt heti beszélgetésükkor N. Arnold arra kérte az asszonyt, hogy fogadja be a kutyájukat, mintha már új otthont keresett volna neki.

– Az ebet a gyilkosság után elvitték az állatvédők – folytatta Marika, aki először el sem akarta hinni a rendőröknek, mi történt a házban.

– Mi ugyanis itt semmi nem hallottunk, csak a rendőrök érkezésére figyeltünk fel. A pár két gyereket nevelt, a kislányuk volt a közös, de volt egy kisfiú is, aki épp édesapjánál volt, Andrea előző párjánál. Nagy szerencse, hogy nem volt idehaza, ki tudja, vele mi történt volna?

Forrás és fotó: Blikk.hu

Kapcsolódó cikkek