Nem akart csendesebben vigadni

Megosztás

A Szolnoki Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy törökszentmiklósi lakhelyű férfivel szemben, aki egy helyi szórakozóhelyen dühbe jött, mert felszólították, hogy csendesebben mulatozzon.

A vádirat szerint a 23 éves férfi 2022. november 5-én, 20 óra körül egy törökszentmiklósi szórakozóhelyen 4-5 fős baráti társaságban szórakozott ittas állapotban, amikor a vendéglátóhely pultosa megkérte a férfit és barátait, hogy vegyék halkabbra a zenét. Emiatt a férfi és a pultos között szóváltás alakult ki, majd a férfi indulatában az ott lévő 50 cm magas hangfalat a földről felemelte, és azt a konnektorból kirántva nagy erővel a falhoz vágta, úgy, hogy a hangfal és a fal is megrongálódott.

A hangoskodásra felfigyelt a szomszédos bolthelyiségben tartózkodó férfi, aki a szórakozóhely teraszán közölte a dühös férfivel, hogy a jövőben nem látják szívesen, és távozásra szólította fel, mire a férfi őt egy alkalommal a fején megütötte úgy, hogy 8 napon belül gyógyuló horzsolásos sérülést szenvedett.

A járási ügyészség a büntetlen férfivel szemben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt a vádiratában.

Az ügyben a Szolnoki Járásbíróság fog dönteni, közölte közölte dr. Ocsovai Ágnes főügyészségi ügyész, sajtószóvivő (Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség).

Kapcsolódó cikkek