Hatalmasat ugratott a figyelmetlen sofőrnő egy teherautó rámpáján – videó

Megosztás

Valamit nagyon benézett a hölgy, mert előzés közben egy vontatókamiont teljesen figyelmen kívül hagyott, annak rámpáján hatalmasat repült, majd így ért földet. Szerencséjére túlélte a bizarr balesetet.

Bizarr baleset történt Georgiában: a rendőrök testkamerája rögzítette, ahogyan egy autós egy másik személygépkocsit előzve teljes sebességgel felszáguld egy vontatókamion rámpáján, azt mintegy ugratóként használva sok tucatnyi métert repül, majd a másik járműbe csapódva ripityára törik.

Car flies airborne off back of tow truck in Georgia crash

A deputy’s body camera captured the wild moment a car launched off the back of a tow truck at full speed last week in Georgia, seriously injuring the 21-year-old driver. FULL STORY: https://abc7.com/georgia-crash-airborne-car-tow-truck-bodycam-video/13323663/

Lowndes megye seriffhivatalának tisztjei már a helyszínen tartózkodtak – egy másik eset miatt –, így haladéktalanul a sofőr segítségére siethettek. Egyikük könnyebben megsérült a szerteröppenő törmelékek miatt.

Az autót egy 21 éves nő vezette, aki túlélte a balesetet, súlyos sérülésekkel kórházban ápolják, állapota stabil. A baleset közvetlen kiváltó okát egyelőre nem sikerült tisztázni. (via 444.hu és BBC)

Kapcsolódó cikkek