Moto GP-ben nincs akkora manőver, mint amit a szolnoki motoros bemutatott

Megosztás

Életveszélyes manővert mutatott be egy motoros Szolnokon egy körforgalomban, amit egy autós fedélzeti kamerája rögzített. A robotszerűen közlekedő motoros a semmiből bukkant fel és ahogy jött, úgy távozott is: robogva.

Tényleg jó, ha a rendőrség úgynevezett pofátlanítási akciókat hajt végre, de a magyar utakon lényegében minden második autónak pofátlanító autónak kellene lennie, annyi a közlekedési kihágás. Ezek a civil rendőrautók a forgalomban közlekedve veszik fel kameráikkal a szabálytalanságokat és büntetik meg azonnal a kihágókat.

Sajnos ezt a pofátlanító autót most megúszta az a motoros, akit “csak” egy civil kamerája vett fel. A felvételen jól látható, hogy egy kismotorral közlekedő a semmiből előkerülve az autó elé vág a Várkonyi téri körforgalomban és mint aki jól végezte a dolgát, abban a pillanatban tovább is robog.

Szolnokon is különös dolgokat produkálnak a közlekedők, csoda, hogy nincs gyakrabban közlekedési baleset. Sokan úgy hajtanak, legyen az kerékpárút vagy úttest, mintha versenypályán lennének.

Forrás: Szolnok és környéke útinform Facebook

Kapcsolódó cikkek