Jászárokszálláson egy tippmixelő 1360 forintból 10,9 milliót varázsolt

Megosztás

Nagyszerű tippsorról és hatalmas nyereményről számoltak be a Szerencsemix idei 29. számában. Egy jászárokszállási Tippmix-játékos kis tétes 15/17-es kombinációja szólt nagyot.

Valakinek izgalmasan telt a húsvét Jász-Nagykun-Szolnok megyében, azon belül is 7600 fős Jászárokszálláson. Egy összetett és hosszú tippsort adtak fel ezen a településen néhány napja, különböző fogadási lehetőségek kiválasztásával az egyes meccsekre. Ausztria, Olaszország, Hollandia vagy épp Írország is célkeresztbe került a játékosnál, aki 15/17-es kombinációt választott.

Az alaptét 10 forint volt, az össztét pedig 1360 forint, szóval alacsony összegű befektetésben gondolkodott.

Voltak izgalmas pillanatok, mint például a Dundalk – Sligo mérkőzés esetében, ahol 2.5 gólnál többet várt a játékos. Az ehhez szükséges harmadik találatra egészen a 89. percig várni kellett az ír bajnoki találkozón. A kombinációs megoldásnak köszönhetően még az is belefért, hogy egy vesztes tipp ellenére is nagyot nyerjen. Mindössze két gól született a Kapfenberg – Amstetten összecsapáson, melyre 4 vagy 5 találatot jósolt a szerencsevadász.

Nyereménye ettől függetlenül 10 millió 970 ezer 210 forint lett.

Az elmúlt hetekben többször is beszámoltak a Szerencsemixben mindenféle nagy nyerő szelvényről, különböző megoldásokkal. Egy milliomossá váló nyírgyulaji illető pár ezres téttel támadta a Szerencsejáték Zrt kasszáját. De nem csak neki jött össze a nagy nyerő, egy jászberényi tippmixelő 1300 forintból nyert 2.5 milliót döntetlenekkel trükkös egyedi kombival.

sportfogadas.org

Kapcsolódó cikkek