Csat(t)lakozásra kérnek mindenkit, mert ez életet menthet

Megosztás

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság a 2022. évi közlekedésbiztonsági helyzetet értékelő ülésén mutatta be az országosan indított Cssat(T)lakozz! kampányt. Nem csak a bizottsági tagokat, hanem az ülést követően a sajtó képviselőit is tájékoztatták a 2023. év kiemelt balesetmegelőzési programjáról.

A rendezvényen Szitár Ferenc ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes, a bizottság elnöke munkatársai kiváló szakmai tevékenységét, elhivatottságát méltató beszédét követően elismeréseket adott át kollégáinak és a közlekedésbiztonságra nevelésben példaértékű munkát végző pedagógusoknak.

A bizottsági ülésen Kosztyó Gábor alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőrfőkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vezetője, egyben a bizottság ügyvezető elnöke tájékoztatást adott a 2022. év baleseti adatairól.

A kampány nyitányaként Szitár Ferenc jelképesen és példamutatásként becsatolta a biztonsági övét, és csatlakozott a projekthez. Őt követték a média képviselői, akik a RepTár udvarán felállított biztonságiöv-szimulátort próbálták ki.

Kapcsolódó cikkek