Szenzációs, mit össze nem bohóckodtak a szolnoki katonazenészek Abonyban!

Megosztás

Óriási fellépése volt a Szolnoki Légierő Zenekarnak Abonyban. Szolnok szomszéd városában a hétvégén fantasztikus pecsenyeparádét rendeztek. Az esemény profi szervezésű volt, számos remek programot, koncertet élvezhettek a főtérre kilátogatók.

A programok egyikeként lépett fel a Szolnoki Légierő Zenekar, amelynek tagjai nemcsak zenei, de tánctudásukat is megcsillantották, a nézők óriási örömére.

A szolnoki katonák jelentős szerepet játszottak a parádé színesebbé tétele érdekében. A rendezvényen az MH Kiss József 86. Helikopterdandár is kitelepült, nagysikerű és látványos kutyás bemutatóval, valamint főzősátraival volt jelen.

Népszerű volt a kutyás bemutató is

Az eseményen látogatást tett Gion Gábor, a Honvédelmi Minisztérium védelmi stratégiáért és humánpolitikáért felelős államtitkára és Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy. A Honvéd Vezérkar főnöke ellátogatott az abonyi Kinizsi Pál Gimnáziumba is, ahol a kadétokkal való találkozásakor kiemelte, nagy öröm számára, hogy az intézmény is részt vesz a Honvéd Kadét Programban, amely olyan értékeket, tudást, lehetőséget biztosít a fiatalok részére, amellyel megalapozhatják a jövőjüket, bármilyen hivatást is válasszanak a későbbiekben.

Táncoló, muzsikáló katonák a főtéren Szolnoki légierő zenekar fellépése | By ABONY.HU – Abony város hivatalos oldala | Facebook

5.3K views, 257 likes, 13 loves, 35 comments, 37 shares, Facebook Watch Videos from ABONY.HU – Abony város hivatalos oldala: Táncoló, muzsikáló katonák a főtéren Szolnoki légierő zenekar fellépése

Forrás: Abony.hu

Nyitóképünkön: szolnoki katonazenészek parádéja.

Kapcsolódó cikkek