Durva: a karambol során szétszaggatta a Suzukit a belecsapódó autó

Megosztás

A baleset az M86-os úton történt és egészen riasztó, amilyen mértékben károsodott a piros autó. A hátulról érkező még csak nem is hajtott gyorsan.

Fékezés nélkül csapódott bele egy autós egy idős sofőr Suzukijába az M86-os úton. A szerencsétlenül járt férfinek három fiatal segített, túlzás nélkül állíthatjuk, hogy életet mentettek.

Suzukiba rohant a Dacia

Súlyos baleset történt az M86-os úton, Beled és Répcelak között. Egy Suzukit vezető idős sofőr a megengedett 110 kilométeres sebességnél jóval lassabban haladt, és ekkor rohant bele – a 112press.hu tudósítása szerint fékezés nélkül – a mögötte robogó Dacia.

Nem tudta elkerülni az ütközést

A Dacia sofőrje valószínűleg az utolsó pillanatban vette csak észre az előtte haladót, és már nem tudta elkerülni az ütközést.  

Nem hajtott gyorsan

112press-nek a Dacia sofőrje elmondta, hogy ő maga hajtott gyorsan, a megengedettnél kevesebbel, körülbelül 100 kilométeres sebességgel autózott. Azt viszont már nem tudta megmondani, hogy a Suzukin volt-e világítás, ahogyan azt sem, hogy a kocsi állt, vagy haladt-e egyáltalán. 

Kettészakadt a Suzuki

A Dacia vezetője megúszta az ütközést, a Suzuki nyugdíjas sofőrje azonban súlyosan megsérült. A kocsi valósággal kettészakadt, a hátulja szinte teljesen eltűnt. 

Kapcsolódó cikkek