Vandálok pusztítottak Tiszaföldváron

Megosztás

Újabb rongálás történt Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

Az utóbbi időben megsokasodtak a hasonló esetek megyénkben. A Szol24 is beszámolt róla, hogy a közelmúltban a megyeszékhelyen a gyaloghidat, az egyik játszóteret, majd egy ártatlan dekorációt rongáltak meg. Ez utóbbi esetben a tettes felfedte kilétét, sőt megbánta tettét.

A Földvári Hírlap hasonló esetről tájékoztatta követőit. Hétfőre virradóra bukkantak rá a tiszaföldvári buszpályaudvar mosdójában arra a pusztításra, amelyet vandálok hajtottak végre – vélhetően a hétvége során -. Az állomás takarításával megbízott személy riasztotta az önkormányzatot és a helyszínre érkező közterület felügyelők feljelentést tettek az ügyben a helyi rendőrőrsön. Az illetékesek bekérték az állomás biztonsági kamera felvételeit és pár napon belül azonosításra kerülhetnek az elkövetők.

Az állomás mosdóját egyébként nem először rongálják meg. Két hete az egyik ajtót zúzták be, a női mosdó tükrét törték össze. Most mindkét ajtót bezúzták, a férfi mosdó tükrét pedig leszerelték.

Az állomás kiemelten fontos közlekedési pont a városban, a mosdókat pedig nem csak az utazóközönség használja, így a rongálás sokakat érint.

Kapcsolódó cikkek