Párás volt a szélvédő, de nem ez lehetett a fő baj

Megosztás

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival február 10-én 23 óra 35 perckor Besenyszög belterületén, a Bem körúton. Haladása során a párás első szélvédőn nem látta az út vonalvezetését, ezért a járművel lehaladt a jobb oldali útárokba. A baleset során személyi sérülés nem történt, a járműben anyagi kár keletkezett.

A helyszínen a rendőrök a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely a kifújást követően pozitív értéket mutatott. A járművet vezető férfit további mintavételre előállították, és ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt eljárást indítottak.   

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt február 12-én 12 óra 35 perckor, Tiszaföldvár belterületén. Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival a Kossuth Lajos úton, majd haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát a jármű irányítása felett, lehaladt a bal oldali útárokba ahol egy fémtáblának ütközött.  A baleset következtében a biztonsági övet nem használó sofőr – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.  

Fotó: police.hu

Kapcsolódó cikkek