Már Cibakházán is lakatolhatnak a szerelmesek

Megosztás

Romantikus randi célpont és remek Valentin-napi program egy, a saját és párunk nevének kezdőbetűivel gravírozott lakatot tenni egy fontos helyszínre. Az összetartozást kifejező lakat felhelyezését követően a szerelmesek rendszerint eldobják a lakat kulcsát, mintegy kifejezve, hogy többé soha nem kívánják levenni.

Magyarországon először Pécs belvárosában jelentek meg a lakatok két egymáshoz közeli vaskerítésen, de van már lakatplacc a budapesti Erzsébet téren, Miskolcon a Szinva terasz kis hídján, Szolnokon a Tiszavirág hídon, Egerben, Szekszárdon, Nyíregyházán, Győrben és Szombathelyen.

Most már Cibakháza is büszkélkedhet egy saját szerelmes helyszínnel, hiszen a Gödörben „Szívembezártalak” néven kialakítottak egy lakatolásra alkalmas falat.

-A Gödör korlátján árválkodó lakat adta az ötletet, hogy készítsünk egy falat a Gödörbe. Az elmúlt napokban az ötletet megvalósítottuk, és a kilátó alá felszereltünk egy rácsot, amelynek egyetlen célja és funkciója, hogy a párok elhelyezhessék rajta a lakatjaikat, számolt be saját kezdeményezéséről a Cibaki Hírek.

Fotó: Cibaki Hírek

Kapcsolódó cikkek