Nagy álomnak indult a Kicsidió, most eladó

Megosztás

Úgy tűnik, becsődölt a nagy terv, hogy majd sikeres lesz a Kicsidió elnevezésű rendezvényhely Szolnokon. Pedig még Kállai Mária fideszes képviselő is beszállt a promózásába.

Már hogyne szállt volna be, amikor állítólag egy közismert és végletekig dicsőített szolnoki intézményvezetőnek is köze van a Kicsidióhoz, talán részben vagy egészben részesedése is van benne. Informátorunk szerint állítólag inkább utóbbiról van szó.

Azt írta Kállai 2021. június 4-én, hogy:

“Gratulálok a nemrég megnyílt Kicsidió Rendezvénykerthez!  Gyönyörű környezet, jó levegő, szép rendezvénytér, családias hangulat, kiváló minőségű termékek várják a szolnoki, Szolnok környéki családokat és a betérőket, átutazókat. Nem csak a fagyi miatt érdemes kilátogatni a Kicsidióba, hiszen a környékbeli kistermelők friss árui és kézműves portékái is kaphatóak. Látogassanak ki! Vedd a hazait, védd a hazait!”

Hát eddig tartott a hazai álom, merthogy egy olvasónk rábukkant egy ingatlanértékesítő oldalán, hogy eladó az egész ingatlan.

Mégpedig nem is fillérekért, hiszen

az ingatlan potom 160 millió forintért már vihető is. Oh, majd el felejtettük, ez nettó, vagyis rájön még Európa legmagasabb áfája, azaz 27 százalék!

Ráadásul ez már csökkentett árat jelent, vagyis eredetileg ennél drágább lehetett.

A hirdetés szerint az épületegyüttes jelenleg iroda, rendezvénykert, kávézó funkcióval működik, de kisebb átalakítással mesés otthonná varázsolható.

A szöveg szerint az ingatlan prémium kategóriás, 2021-ben teljesen felújított, többfunkciós épületkomplexum. 

Teljes közmű. Telefon, internet optikai kábelen. Korszerű hőszigetelés, nyílászárók, kamerás biztonsági rendszer. Központi elszívó és hangrendszer. Provance-i hangulatú kert, 500 négyzetméter pázsit, öntözőrendszerrel. tizenkilenc 30 éves termő diófa, 100 négyzetméter térkő burkolat, 100 négyzetméter fedett és nyitott wpc terasz.

Az értékes ingatlant május óta árulják, vagyis nem egészen egy évet érhetett meg a vállalkozás. A hirdetést utoljára november közepén módosították, és még mindig megtalálható.

Az ingatlan a hirdetésben

Kapcsolódó cikkek