Szívszorító sorokkal búcsúzik húgától a TV2 sztárja

Megosztás

Mint azt a Szol24 korábban megírta, a fiatal sportoló, Tóth Kinga múlt hét kedden még edzőmérkőzésen vett részt, majd onnan indult haza, amikor Ebes és Hajdúszovát között megtörtént a baleset. A csúszós úton először áttért a szemközti sávba, majd egy fának csapódott. Az ütközés következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett a 24 éves röplabdázó, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az autón nyári gumik voltak és az út nedves volt, így a jármű feltehetően megcsúszott, de a baleset körülményeit még vizsgálják.

Az eset után után több száz ember fejezte ki részvétét Tóth Kinga testvérének, a Tv2 Money or Love című párkereső műsorából ismert Szandinak és családjának.

Tóth Szandi így fogalmazott a Borsnak testvére elvesztéséről:

“Nekem azért is fáj rettenetesen az elvesztése, mert mindig úgy gondoltam, kettőnk közül ő megy majd előbb férjhez és lesz családja, azt hittem, hogy ott állhatok mellette az esküvőjén mint büszke nővér… Most meg nemhogy ez nem valósulhat meg, de ő sem lesz ott mellettem, ha velem történik ez meg.”

A fiatal sportoló nemrég költözött össze a párjával, aki januárban szerette volna eljegyezni Kingát egy egzotikus nyaraláson. A tragédia után a fiatalember és családja úgy döntött, hogy a januári nyaralásra elutaznak, Kinga élettársa pedig elhatározta, hogy az eljegyzési gyűrűt bedobja az óceánba.

Az összeroncsolódott autó

A baleset után pár nappal a Nyíregyházi Egyetemen gyertyagyújtással emlékeztek a fiatalon elhunyt sportolóra. Tóth Kinga az intézmény Testnevelés és Sporttudományi Intézetének testnevelő tanár mesterszakos hallgatója volt, derül ki az egyetem Facebook-oldalán közzétett posztból. 

Az emlékező barátok, hallgatótársak, tanárok, ismerősök kegyeletüket az egyetem Testnevelés és Sporttudományi Intézetének bejáratánál rótták le csütörtökön kora este, ahol gyertyagyújtással és egy szál virággal emlékeztek.

A gyönyörű és tehetséges röplabdázó december 22-én mindössze 25. születésnapját töltötte volna be.

Kapcsolódó cikkek