Több vonalon is gond volt a vasúti közlekedéssel

Megosztás

A szakemberek elhárították a műszaki problémákat, így fokozatosan állhat helyre a vonatok menetrendje a váci, a veresegyházi és a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonalon – tudatta a Mávinform szerdán az MTI-vel.
Korábban azt közöltek, hogy leszakadt felsővezeték és a biztosítóberendezés hibája miatt késnek a vonatok a váci, a veresegyházi és a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonalon.
A legfrissebb információk szerint Rákosrendező és Rákospalota-Újpest között már mindkét vágányon közlekednek a vonatok, miután Istvántelek megállóhelynél helyreállították a felsővezetéket.
A Budapest-Vác-Szob és a Budapest-Veresegyház-Vác vonalon fokozatosan, a kora délutáni órákban állhat helyre a menetrend – írták.
Közölték azt is, hogy Kőbánya felső és Rákos, valamint Rákos és Rákoshegy között megjavították a biztosítóberendezést.
A vonatok már korlátozás nélkül közlekedhetnek, így a menetrend fokozatosan, a déli órákra állhat helyre a Budapest-Hatvan, valamint a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon.
Hozzátették, hogy fokozatosan újraindul az S60-as és S80-as vonatok közlekedése, ezért az egri Agria InterRégió és a szolnoki Z60-as vonatok már csak eredeti megállóikban állnak meg.

Kapcsolódó cikkek