Ennyi véletlen? Ismét baleset áldozata lett egy orosz milliárdos

Megosztás

Ezúttal nem egy ablakon esett ki valaki, hanem helikopter-balesetben vesztette életét Vjacseszlav Taran, aki a kriptopénzek egyik nagy gurujaként gazdagodott meg. Ebben az évben meglepően sok véletlen baleset történik orosz oligarchákkal Putyin Oroszországában, amelynek a vége halál.

Újabb orosz milliárdos vesztette életét – írja a Mirror. Vjacseszlav Taran kriptopénzből gazdagodott meg, ő volt a Forex Club és a Libertex alapítója. A Mirror szerint Monacóban vesztette életét, egy helikopteres balesetben. A lap úgy tudja, hogy Taranhoz egy másik utas is csatlakozott volna a helikopteren, aki az utolsó pillanatban mondta vissza az utat.

A lap ukrán forrásokra hivatkozva arról írt, hogy Taran kapcsolatban állt az orosz hírszerzéssel. Halálát a párizsi orosz nagykövetség is megerősítette.

A férfi a svájci Lausanne-ból szállt fel, Monacair H130-as típusú helikopterét egy tapasztalt pilóta vezette, amikor a baleset történt. A pilóta szintén meghalt a balesetben. A sokadik milliárdos, illetve csúcsvezető vesztette életét 2022-ben, a háború kitörése óta.

Kapcsolódó cikkek