Durva tömegverekedés az orosz focimeccsen, máshol pedig szögletzászlót tört a huligán a kapus fején – videók

Megosztás

Ha már a világbajnokságról a háború miatt kizárták Oroszországot, önmaguknak azért elintézik a cirkuszt, óriási verekedés tört ki a Zenit és a Szpartak Moszkva játékosai között. Az igazán ijesztő jelenet azonban Törökországban történt, egy megvadult szurkoló berohant a pályára és hátulról, orvul rátámadt a kapusra, a szögletzászlót széttörve a fején.

Oroszország – miután a katonái nem túl sportszerűen, fegyverekkel rohanták le a szomszéd országot – nem lehet ott a világbajnokságon. Így az arab nyár helyett az orosz télben fociznak, és olyan lelkesedéssel ugranak bele egy tömegverekedésbe, amit toborzóvideókon fognak mutogatni a harci tűz felszítására.

A Zenit-Szpartak Moszkva kupameccs hosszabbításában, 0-0-nál szakad el a cérna és kezdődött olyan rugdosódás, amiben még a cserejátékosok is beszálltak. 3 kiállítás itt, 3 ott, a meccs maradt 0-0, a Zenit 11-esekkel nyert. (444.hu)

SPORTbible on Twitter: “Zenit vs Spartak today got seriously out of hand… 😳pic.twitter.com/xSisfaSGq9 / Twitter”

Zenit vs Spartak today got seriously out of hand… 😳pic.twitter.com/xSisfaSGq9

A török bajnokság másodosztályában a nézők okoztak botrányt. A Göztepe-Altaya meccsen az Altay-szurkolók égő fáklyákat dobtak a Göztepe szurkolói közé. Aztán az utóbbiak közül egy bement a pályára, és a szögletzászlót széttörte az Altay kapusának a fején. A meccs félbeszakadt.

GizemcimAbartmaİstersen on Twitter: “Anlık Göztepe – Altay maçı. Altay taraftarının yanan meşaleleri Göztepe tribününe atması üzerine Göztepe taraftarı Altay’ın kalecisinin kafasında korner direği kırıyor. Ne taraftarlığı becerebiliyorsunuz ne sportmenliği. Beş para etmezsiniz. pic.twitter.com/1wir9ykrsG / Twitter”

Anlık Göztepe – Altay maçı. Altay taraftarının yanan meşaleleri Göztepe tribününe atması üzerine Göztepe taraftarı Altay’ın kalecisinin kafasında korner direği kırıyor. Ne taraftarlığı becerebiliyorsunuz ne sportmenliği. Beş para etmezsiniz. pic.twitter.com/1wir9ykrsG

Nem kell ide foci vb, van itt balhé bőven anélkül is.

Kapcsolódó cikkek