Orbán Ráhel el sem tudja képzelni, milyen az, ha valaki nem a miniszterelnök lányaként tölti a fél életét

Megosztás

“Nagyon sok előítélet ért, de ennek csak egy része negatív” – fogalmazott Orbán Viktor lánya.

A Brandfestivál pénteki napjára is meghívták előadni Orbán Ráhelt: itt a 444.hu tudósítása szerint megtudhattuk, hogy a miniszerelnök lánya már azért ment ki bébiszitterkedni Párizsba, hogy ott megtanulhasson franciául, mert ez volt az egyik felvételi követelmény abban a svájci iskolában, ahogy ahol tanulni akart.

Viszont 20 percnek kellett eltelnie, hogy egyáltalán elhangozzon: a pódiumon ülő rendkívül sikeres üzletasszony, családanya, kreatív igazgató tulajdonképpen a miniszterelnök lánya. És hogy kiderüljön, milyen úgy ennyire sikeresnek lenni, hogy közben az embernek a miniszterelnök az apja. Papp-Váry Árpád, a Magyar Marketing Szövetség alelnöke itt kérdezett rá, hogy tulajdonképpen mi is az Orbán Ráhel-narratíva.

„Nem tudom megmondani, milyen lehet az, amikor az életének majdnem a felét nem a miniszterelnök lányaként tölti. Talán a legnagyobb hatása arra volt, hogy mindig kicsit túl kellett teljesítenem, hiszen nagyon sok előítélet ért, de ennek csak egy része negatív. Vannak pozitív előítéletek is. Tehát már csak magam miatt is úgy érzem, hogy túl kell teljesíteni, és ez a maximalizmus megjelenik a munkámban. De nyilvánvalóan én vagyok egy feleség, egy társ, három kisgyerek édesanyja és egy csapat vezetője, úgyhogy az én narratívám az ez, ha meg kell fogalmaznom” – mesélte Orbán Ráhel a brandezvény résztvevőinek.

További részletek a 444.hu tudósításában.

Kapcsolódó cikkek